WIO-online: energielessen (in Corona-tijd)

ON-LINE ENERGIELESSEN 


Hallo energiestromers, intuïtievelingen en andere mensenwezens,


Heb je een basiscursus of meer gevolgd en vind je het fijn om naast de informatie van het wereldnieuws ook aandacht te schenken aan JOUW EIGEN ENERGIE EN INFORMATIE, dan is er de mogelijkheid om online een energieles te boeken via Skype. Je maakt dan (als je dat nog niet hebt) een Skype-account aan; je stuurt me een mailtje en ik geef je mijn Skype-naam zodat we elkaar kunnen contacten.


De energielessen online zijn uitsluitend individueel te boeken, met uitzondering van cursisten die er zelf voor kiezen samen een les te boeken.


Zo'n les duurt ca 1 uur en is geheel op jouw behoefte en energie (-vraag) afgestemd. 


Betalen van lesgeld doe je door het over te maken op het bankrek.nr. dat je op de homepagina vindt o.v.v. dag en tijd van de les, mag ook na afloop. De prijs is € 50,- (pp)

Meld je je tegelijkertijd aan met iemand anders dan kost de les € 35,- pp (€ 70,- totaal).

Snel op zoek dus naar die collega energie-stromer!Een les kan je los te boeken, het is geen "cyclus" of cursus. Heb je een vraag dan mail je die en ik neem het

onderwerp in de les mee.

Tijdens de les blijft de camera uit, behalve bijvoorbeeld voor een begroeting.


Wil je een afspraak maken dan kan dat per e-mail, of per telefoon: 06-30150167.Fijn als je probeert 5 min. voor aanvang online te zijn, ik Skype je dan op de afgesproken tijd.

Ik wens je gezondheid, geduld en liefde toe en wie weet tot online.NB: in vertrouwen spreken we af dat de les niet wordt opgenomen en niet gedeeld met anderen.

De lessen zijn voor iedereen die minimaal de basiscursus heeft gevolgd toegankelijk, ook als je op dit moment geen cursus volgt.

Het is nog steeds mogelijk een afspraak te maken voor een Healing of een Reading.

Reading en Healing kan via Skype;en...Healing kan natuurlijk net als voorheen ook zonder Skype....!


www.werkplaatsvoorintuitieveontwikkeling.nl