ENERGIEREIZEN

                                               Sinds 2010 organiseer ik ENERGIEREIZEN voor mensen die hun energiewerk graag in praktijk willen brengen.


Wat is een energiereis?


Op een "gewone" reis kom je op een bestemming, je vertoeft er langere of kortere tijd, je maakt een foto en je gaat weer verder.Tijdens een energiereis wordt er via meditaties en oefeningen bewust contact gemaakt met de speciale energie van een plek zodat de ervaring veel dieper en intenser wordt. Je BENT er echt.

Intussen is er de interactie met andere energiereizigers en hun beleving van een locatie.

Op die manier worden tempels, ruïnes, kerken, natuurgebieden, bomen en oude monumenten bezocht. Tijdens de reis is er ruimte voor een healing of reading. Er wordt gelachen en lekker gegeten. Er is ruimte voor ieders proces en ieders beleving. Je reist zowel in je binnenwereld als in je buitenwereld.

Voorwaarde om mee te kunnen is dat je de Basiscursus hebt gevolgd, omdat je tijdens de reis de gereedschappen uit de cursus nodig hebt en elke dag gebruikt!


De afgelopen jaren was de bestemming steeds Griekenland. Dit komt door mijn eigen speciale "lijntje" met de energie aldaar. Ik sluit echter niet uit dat ook andere landen aan bod komen.

Als er een reis gepland wordt en je bent geïnteresseerd dan vindt je informatie over de eerstvolgende energiereis hier op de site.