Nieuwsbrief

W.I.O. NIEUWSBRIEF Langzaam groeit de Werkplaats voor Intuïtieve Ontwikkeling!Veel cursisten ervaren het als een weldaad om tijdens de les zichzelf en hun eigen energie te ontdekken en dit centraal te mogen stellen in een drukke wereld die steeds om onze aandacht vraagt.


Wil je zelf ook ervaren hoe het is om de blik naar binnen te richten, dan kan je je aanmelden - samen met iemand die je kent die ook interesse heeft- voor een gratis en vrijblijvende kennismakingsles. 

Je kunt dan vragen stellen en je krijgt een voorproefje van wat een energieles is. Na afloop van de les kan je besluiten of je de cursus wilt volgen en worden de twaalf lessen gepland, agenda mee dus!Op het cursusprogramma:


De basiscursus Deze cursus biedt een schat aan informatie over:

jouw eigen energie, over hoe je daar mee kunt werken en wat je nodig hebt om daar met plezier mee om te gaan. Thema’s als eigen ruimte (aura), energiestromen, gronden, loslaten en visualiseren komen aan bod. Het zijn lessen die je dezelfde dag nog in je dagelijks leven kunt toepassen.


Chakralessen 1 Voor iedereen die de basiscursus heeft gevolgd en verder wil, maar ook als je het leuk vindt je energie in de chakra’s weer een update te geven. Je geeft je op en de eerste les wordt in overleg gepland.


Healing 3 Wie Healing 1 en Healing 2 heeft gevolgd kan doorstromen naar deze cursus. In deze cursus o.m. aandacht voor de endocriene klieren, de organen en de verbindingen met de chakra’s.


Degenen die het afgelopen seizoen de Chakralessen 1&2 hebben afgerond zullen helaas even geduld moeten oefenen tot een nieuwe Healing 1 start. Wil je toch actief mee doen aan lessen om je energie te stromen dan neem je contact op en kijken we naar de mogelijkheden.TRANCE MEDIUM

een hele stap….. dat is TM-energie na een healing- en reading-opleiding. Na de TM-kennismakingslessen kijk je of je genoeg animo hebt om deze wereld te betreden. Heb je een readingopleiding (of meer) afgerond en heb je interesse dan stuur je een mailtje of je belt. 


Themalessen:

de cursus: vrouwen en energie 

de cursus: mannen en energie

de cursus: wezens en energie


voor meer informatie en contact:


www.werkplaatsvoorintuïtieveontwikkeling.nl


Joost van der Meent

Visseringstraat16

1051KJ Amsterdam

020-6739891 / 06-30150167